AnitaMargareta.blogg.se

Hej! Det här är min, Anitas, blogg. Jag är en levnadsglad tjej på 18 vintrar och bor i en hemtrevlig liten stad i södra Finland. Jag gillar människor, idrott, sötsaker och åsikter. Listan kunde göras lång och om du är intresserad av att se vad jag sysslar med, är det fritt fram att ta del av denna blogg.

Hej på er!

Publicerad 2013-10-22 14:06:10 i Allmänt

Efter att jag i allt för många dagar mått litet mindre bra - magen har varit totalt upp och ner, (kanske sviter efter Balkan resan?)så börjar jag nu se ljuset i den mörka tunneln. Jag vill träna! Till det bör man vara pigg och ha energi, vilket jag inte haft sedan förra onsdagen. Skall se om jag hinner och orkar bege mig till gymmet idag.
 
Vad som tyvärr bör prioriteras först idag är mattaboken. Anmälde mig till allmäntentamensdagen, som är i morgon, och hittills har jag läst 20 sidor. Lycka till Anita! 
 
Senare ikväll skall jag på ett planeringsmöte angående ungdomsparlamentet. Ungdomsparlamentet, som väljer Raseborgs ungdomsfullmäktige, går av stapeln den 3 december. Jag hoppas på succé.
 
För övrigt skall jag försöka bli sisådär 10 gånger aktivare med fotandet (och försöka ta bättre bilder..) så att ni kunde få se litet av min vardag i bilder.
 
 
 

Tänk vad tiden går...

Publicerad 2013-10-20 21:40:00 i Allmänt

 
 
...Anita fyller 10 år. Nej, nu var det inte tänkt att jag skulle skriva min fars snärtiga mening. Detta var vad han tyckte jag skulle ha på mitt inbjudningskort då jag bjöd in mina vänner till 10-års kalas. Han och jag delade inte åsikt :D
 
Vad jag tänkte skriva är att jag blir lite rädd för hur snabbt tiden flyger iväg. Visst, det finns saker som skrämmer mig betydligt mer, men nog är det skrämmande att inse hur snabbt tiden på riktigt går?! Nu är hösten här. Vinterrocken skall snart fram och golfklubborna, som jag tyvärr inte hann använda så ofta som jag önskade, får packas undan. Under de senaste månaderna har jag upplevt en massa och det är nu jag ångrar att jag inte litet oftare tagit mig tid till att  logga in hit och skriva ner det. Jag är rädd för att det jag upplever bara skall gå förbi. Jag vill hinna ta mig tid att vara mottaglig. Därför skall jag nu bli aktiv här. Detta tar inte många minuter av min dag, men kanske gör det att jag i framtiden minns allting sååå mycket bättre.
 
Hösten har varit hektisk. Nu knackar en lugnare period på dörren och jag ser med glädje fram emot den. Dock kommer den börja lite tungt, då jag första veckan av perioden befann mig i Bosnien/Serbien/Kroatien och på så vis samlade åt mig några läxhögar, men det problemet skall väl snart vara åtgärdat...hoppas jag.
 
Nu skall jag krypa under täcket. Denna dag har skilt sig från mängden. Den har medfört många överraskningar, främst negativa, men även några positiva har rymts med på ett hörn.
 
Hösthösthöst - inget jag gillar!
 
Sov så gott!

Om

Min profilbild

Anita

Hej! Det här är min, Anitas, blogg. Jag är en levnadsglad tjej på 18 vintrar och bor i en hemtrevlig liten stad i södra Finland. Jag gillar människor, idrott, sötsaker och åsikter. Listan kunde göras lång och om du är intresserad av att se vad jag sysslar med, är det fritt fram att ta del av denna blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela