AnitaMargareta.blogg.se

Hej! Det här är min, Anitas, blogg. Jag är en levnadsglad tjej på 18 vintrar och bor i en hemtrevlig liten stad i södra Finland. Jag gillar människor, idrott, sötsaker och åsikter. Listan kunde göras lång och om du är intresserad av att se vad jag sysslar med, är det fritt fram att ta del av denna blogg.

Shopping..

Publicerad 2012-12-31 11:59:00 i Shopping

 
..eller vad man nu skall kalla det. Var på lördagen in till huvudstaden med min syster och Linda. Var ute efter ett par skol till de gamlas dag samt någonting annat skoj. Skor hittade jag, dock är jag nog lite tveksam om de var ett bra val. det återstår att se med andra ord. Tyvärr hittade jag inte något annat som föll mig i smaken. Två skjortor och en BH samt skorna förstås blev lördagens saldo. Dock är pengarna kvar i plånboken, vilket inte är alldeles fel;)
 
Tänker absolut inte visa er min gamlas klänning, men skorna kan ni nog få ta en titt på:)
 
Skall försöka uppdatera ännu en gång idag.Men om det inte lyckas, så får ni höra mera nästa år;)
 
 

Vad mera denna dag?

Publicerad 2012-12-28 22:42:47 i Allmänt

Har på känn att jag kan känna lite muskelvärk i baklåren och rumpan imorgon.. De fick sig rätt så ordentligt under kvällens träning och med god tur hjälper även vattenlöpningen till. Under dagens andra träningspass sysslade vi blandannat med gummiband, och det mina läsare, de får musklerna att känna smärta på plats och ställe. Att gå på olika vis samtidigt som bandet hela tiden skall hållas spänt, är vad vi gjorde.
 
Kvällen spenderades hemma i lugn takt. Linda kom på besök från Ingå och vi åt litet grann, samt talade och såg på dåliga TV-program. Vissa TV-program förstår jag nog inte tanken bakom, vad vill de förmedla?
 
Sov gott!

Simmat

Publicerad 2012-12-28 14:20:38 i Allmänt

Dyngsrytmen är litet upp och ner kan man väl säga.. När jag åt morgonmål åt pappa lunch, alltså halkar jag lite efter. Tror jah får ta och ändra på det ganska omgående, annars blir det trögt när jobb och skolan börjar.
Har varit till simhallen idag. En del folk så att simma litet snabbare var inte problemfritt, så det fick bli 25 min simning innehållande några snabba längder samt 35 min vattenlöpning. Vad jag gar förstått så skall det vara väldigt bra, så får se om det syns några resultat?;)
 
För övrigt känns det lite trögt, har säkert hundra saker jag borde göra men det verkar ta enormt mycket tid innan jag får något gjort..Som ni kanske märker så tänker jag ändra om litet här på bloggen och jag hoppas att jag inom kort har lite mera bilder och en header:))
 

271212

Publicerad 2012-12-27 21:13:41 i Allmänt

Idag har det gått och blivit milt, vilket jag knappast skulle fästa allt för mycket uppmärksamhet vid i vanliga fall, men nu när jag håller på med att ta mitt körkort så funderar jag lite mera. Idag hade jag min femte körlektion och jag är glad över att jag valde att vara morgonpigg och ta mig till bilskolan redan klockan åtta i morse, annars skulle det ha varit rätt så dåliga vägar ( i alla fall för en ovan bakom ratten).
 
Denna dag har jag även varit på jobb och tränat en aning. Det blev en cirkelträning på tre varv och lite annat smått. Jag vill få igång min träning lite bättre nu, den har gått en aning på sparlåga, då jag haft hundra andra saker att göra. Dock är det nu slut på det och imorgon skall jag förhoppningsvis börja dagen med ett besök i simhallen.
 
NatiNati!

Allmänt jomsas

Publicerad 2012-12-27 16:46:28 i Allmänt

OjNej, jag som skulle vara så flitig med bloggandet och så började jag så här. Igår var en mycket lugn och slö dag. Hade inte orka att göra så mycket annat än ligga i sängen och kika på lite Gossip girl samt spela lite spel med familjen och promenera i det fina vädret.
Juladagen blev också riktigt lyckad. Trevlig samvaro med släkten och godheter så att jag nästan sprack (underligt fenomen det där med för mycket mat på julen..) och på kvällen var vi ett gäng flickor hos Sandra före festligheterna körde igång ordentligt. Blev en lång men rolig natt:)
 

Är tillbaka

Publicerad 2012-12-25 10:07:32 i Allmänt

Kanske det ännu är okej att önska er alla en riktigt god jul? Om inte, så hoppas jag att ni hade en härlig julafton. Jag hade en fin jul. Mycket mat, och den verkar man inte kunna äta med motta under julhelgen. Flera som lider av samma "problem"? Klappar under granen fanns det också och vidare trevlig samvaro med familjen och mormor. Till vår familjs jul hör det en hel del spelande. Tycker det är riktigt mysigt att spela ett spel, äta pepparkakor och dricka glögg tillsammans.
 
Nu skall jag bara njuta av lugnet några timmar och sedan bär det av till min kusin, där släkten träffas. Efter det får vi se vad som händer och sker.

Ett litet hej

Publicerad 2012-12-18 20:56:04 i Allmänt

Tänkte meddela er om att jag efter julen kommer ta itu med bloggandet. Just nu är det inte läge. Så nu vet ni att ni inte behöver titta in här varje dag för att se de gamla inläggen, vilket ni naturligtvis får göra om ni finner dem så pass intressanta. ;)

Ha det bra och vi hörs inom kort! :)

Kaos

Publicerad 2012-12-13 20:20:45 i Allmänt

Skall försöka ta mig i kragen och återuppta bloggandet, dock råder det kaos i mitt huvud, så har för tillfället inte energi att sätta på bloggen. Men uppdateringen kan knappast bli sämre än detta, så ni kan enbart se förbättringar. Vi hörs!
Kram

061212

Publicerad 2012-12-06 11:02:53 i Allmänt

Idag mina vänner är det Finlands självständighetsdag. Finland fyller 95 år, vilket väl bör firas? Hur tänker ni fira? Själv tänker jag enbart ta det lugnt, göra vad jag känner för och äta något gott. Ikväll ser jag antagligen på slottsbalen. Då jag skall vara pigg och alert imorgon 7.30, då jag har min andra körlektion, kan jag inte fira destu mera.
 
För övrigt tycker jag att vi skall vara glada och stolta över vårt land och tacksamma emot dem som lade grunden för Finland. Visst finns det problem i detta land och dem skall vi inte tränga undan utan ta itu med, men vi skall komma ihåg att vi har det bra här.
 
Trevlig självständighetsdag allihopa!
 
 
 
Bilden tagen från google
 
 

Trött söndag

Publicerad 2012-12-02 17:53:02 i Roligheter

Hej på er!
 
Har inte haft så mycket vettigt att delge er de senaste dagarna, men nu tänkte jag dela med mig litet av mitt liv :)
Igår begav jag mig av mot Lovisa tillsammans med tre andra personer. Målet var SU:s lilla julssits och oj vad roligt det blev. Detta var min första sits och det blir garanterat fler, superkul, dock är det inte riktigt lika kul idag. 
Skall höra med Selma, som var med, om hon har några bilder, har tyvärr inga här och nu.
 

Om

Min profilbild

Anita

Hej! Det här är min, Anitas, blogg. Jag är en levnadsglad tjej på 18 vintrar och bor i en hemtrevlig liten stad i södra Finland. Jag gillar människor, idrott, sötsaker och åsikter. Listan kunde göras lång och om du är intresserad av att se vad jag sysslar med, är det fritt fram att ta del av denna blogg.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela